Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Dochodzą do mnie głosy, że jest kilka chętnych osób do grania (oprócz ligi) środowych sparingów, ponieważ jest taka możliwość i mamy zarezerwowany orlik raz w tygodniu (w środę) dlatego wrzucam taki temat tutaj na forum.
Wszystko zależy jednak od ilości "uzbieranych" ochotników, bo wiadomo - żeby zagrać na sztucznej trawie najmniej potrzebne jest 12 osób lub 6 osób + drużyna potencjalnych rywali. Wpisujcie więc swoje chęci poniżej, jeśli uzbiera się wspomniane minimum 6+6 nie widzę przeciwwskazań zakładamy buty i gramy!!
Pozdrawiam.
Walky
JA plus Robert mozemy grac
ja nie dam rady
Ja jak najbardziej jestem za i jestem gotowy oraz do dyspozycji.
ja także mogę zagrać
mało było czasu na zebranie się, być może dlatego tak mała frekwencja, po za tym chyba większość regeneruje jeszcze siły po lidze, a 4-5 osób to za mało. środowy termin jednak jest periodyczny, więc będzie jeszcze okazja zagrać w kolejne środy. za tydzień może nie do końca będzie to dobry pomysł, ponieważ w przeddzień gramy mecz ligowy (dokładnie we wtorek 07.04), ale zaglądajcie na forum, będę zawsze zakładał stosowny wątek, aby można było zebrać potrzebny skład. pozdr.
Strony: 1
Wątek zamknięty